Szolgáltatások

Gasztronómia


Reggeli

Reggeli igényüket kérjük foglaláskor jelezzék, azt a szobaár nem tartalmazza.

2500,-Ft/fő
8.00-10.00 óráig.

Bőséges, részben büfé jellegű reggelinket elsődlegesen a térség termelői és kézműves termékeiből, alapanyagaiból állítjuk össze. Fedezze fel a környék kulináris ízvilágát a reggelizőnkben vagy a kerti teraszon elfogyasztott bakonyi villásreggelivel

Kemencés

Vendégeink részére kerti sütögetőnknél nyársakkal és igény esetén, térítés ellenében, helyi paraszt szalonnával együtt biztosítunk szalonna sütési lehetőséget.

A fedett kemencés terasz kiváló helyszínt biztosít nagyobb társaságok közös időtöltéséhez, kisebb méretű családi rendezvények lebonyolításához. Fogyassza el tradicionális hangulatú kemencés teraszunkon a minimum 8 főre, előrendeléssel készülő, kemencés vagy grill vacsoramenüink egyikét. Élvezze a friss kávé aromáját vagy teája illatát kávézó teraszaink egyikén.

vacsora

Előrendelés alapján legalább 8 fő részére különböző kemencés és grill vacsoramenüket prezentálunk megfelelő bor párosítással, illetve előzetes egyeztetés szerinti fogásokból álló hangulatos vacsorákat szervezünk.

Vacsoramenüink:
A legendás „Cseszneki-csülök” vacsora Eszterházy lakoma, avagy ízmustra a Cseszneki vár fénykorából Olasz finomságok az Alpokon túlról Sam bácsi kedvence, avagy BBQ válogatás hamburgerrel fűszerezve. Bármi, ami bográcsban a legfinomabb. (pörkölt, lecsó, halászlé, pásztortarhonya, gulyás stb) Vacsora rendelés esetén gyermekmenü (csirke, hasábburgonya) kérhető.

Wellness


szauna

Hogyan veheted igénybe?

Kombinált, finn-infra szaunánkat kizárólag 14 év feletti vendégeink használhatják. A szaunában a kötelezően használandó szauna törülközőt vendégeink részére biztosítjuk.

A kellemes kikapcsolódáshoz és felfrissüléshez 6 személyes modern infra szanuával várjuk kedves vendégeinket.

Medence

Hogyan veheted igénybe?

A medence használata előtt kötelező zuhanyozni.

Főépületünk mögött szabadtéri medence várja a hűsölni vágyókat, napozóterasszal és fedett pihenőrésszel. A medence víze 22-25 fokos, mélysége 120-160cm.

Szabadtéri lehetőségek


lovaglas

Hogyan vehető igénybe?
Előzetes egyeztetés alapján, térítés ellenében.

Vendégházunk a közeli Kisbükk majorban egyéni és csoportos lovaglás, tereplovaglás, lovastúra, valamint lovaskocsizás, szamaragolás és szamártúrák megszervezését is biztosítja.

jatekok

Felnőtt és gyermek tracking kerékpárok fél vagy egész napra kölcsönözhetők.

Közel 1 hektáros parkunkban jól felszerelt játszótér várja a legkisebbeket, felnőtt vendégeink és a nagyobb gyermekek szórakozását gyermekfocipálya, tollaslabda és röplabdázási lehetőség, petain, kosárlabda palánk, frizbi és asztalitenisz biztosítja.

Parkolás

Parkolás

A Vendégház kertjében 15-20 gépkocsi számára tudunk ingyenes, zárt parkolási lehetőséget biztosítani.

Ágynemű, törülköző, takarítás

Ágynemű, törülköző, takarítás

Az ágyneműt és törülközőt minden elutazásnál és új vendég érkezése előtt cseréljük. Hosszabb tartózkodás esetén az ágynemű és törülközők cseréje hetente történik. Az elutazás utáni takarítás a szobaárban benne van.

Extra takarítás

Extra takarítás

Tartózkodásuk alatt vendégeink előzetes egyeztetés alapján, külön térítés ellenében takarítási szolgáltatást tudnak igénybe venni. 13 éjszakát meghaladó tartózkodás esetén további egy takarítási alkalom a foglalási díjban benne van.